Ελ

En

Το 1ο «Βραχάτι Food Festival» ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέλου Βόχας, τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη Γαστρονομική Εκδήλωση στην παραλία Βραχατίου την Τετάρτη 28 Αυγούστου. Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εκδήλωση, προσέφερε στους επισκέπτες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας εστιατόρια και τοπικά προϊόντα, ζωντανή μουσική και επίδειξη μαγειρικής από καταξιωμένους σεφ. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Ναστούλης.

Τα highlights της βραδιάς περιλάμβαναν live cooking από τον Chef Κωνσταντίνο Βασάλο και τα εστιατόρια Bahama Mama και Chavon, που εντυπωσίασαν με τις δημιουργικές τους προτάσεις.

Οινοποιοί της Κορινθίας προσέφεραν τα εκλεκτά τους κρασιά, συμβάλλοντας καθοριστικά στη γιορτή της τοπικής γαστρονομίας. Συμμετείχαν τα οινοποιεία: Κτήμα Μανωλάκη, Nemea Winery, Apostolou Wines Nemea και το οινοποιείο του Αναστάσιου Σκλήρη.

Οι εθελόντριες του Δήμου Βέλου – Βόχας και ο Εμπορικός Σύλλογος Βραχατίου, ανέδειξαν τη δύναμη της συνεργασίας και κέρασαν γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακές πίτες, λικέρ, παλαιωμένο κρασί και Κορινθιακό Σταφύλι.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση και παρουσίασαν τα προϊόντα τους ήταν:

·         Love your Holidays | Ταξιδιωτικό πρακτορείο

·         Μελισσοκομία Παπαδημητρίου | Μελισσοκομικά προϊόντα

·         TENEA OLIVE OIL | Ελαιόλαδο

·         Funville | Προϊόντα Κορινθιακής γης

·         ΚΡΑΣΙΣ | Ξυδόμελο

·         Delicatessen – FRESH MARKET – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

·         ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ | Εστιατόριο

·         ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ | Τυροκομικά προϊόντα και delicatessen

·         Όπως Παλιά | Pizza & Μακαρόνια

·         Σταματόπουλος Παναγιώτης | Παραγωγός σταφίδας

·         ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ | Εστιατόριο

·         ΜΠΑΤΗΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Η μπάντα του Ηλία Δόσχορη συνόδευσε μουσικά τη γαστρονομική εκδήλωση κάνοντας την εμπειρία των επισκεπτών ακόμα πιο ευχάριστη και συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της.

Ο πρόεδρος του επιμελητήριου Κορινθίας κος Λουζιώτης Παναγιώτης και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βραχατίου κος Τσάκωνας Βαγγέλης  ανακοίνωσαν την καθιέρωση του “Βραχάτι Food Festival“, μια εκδήλωση που στοχεύει στην ανάδειξη των επιχειρήσεων, της τοπικής γαστρονομίας και παράδοσης. Στην ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βέλου – Βόχας, κ. Μανάβη, για την υποστήριξη του Δήμου, καθώς και την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου για τη συνεργασία του. Επιπλέον, εξέφρασε την εκτίμηση του προς τις επιχειρήσεις και  τους επισκέπτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. 

Προηγούμενο Λευκή νύχτα στην Κόρινθο την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας